Resultaten voor oude boeken te koop

oude boeken te koop
Artiesten boeken? Bekende artiest boeken bij / ArtiestBoeken.nl.
Artiesten zoeken, vergelijken en boeken. Kunt u de artiest die u zoekt niet vinden? Bel ons dan gerust; wij zijn erkend boekingspartner van nagenoeg alle bekende en minder bekende artiesten, bands en acts. Artiesten boeken maken wij zo makkelijk én leuk!
Welk verkoopkanaal is voor je boeken het best?
Omdat tweedehands boeken zijn geïntegreerd in het reguliere assortiment is de kans groot dat een potentiële koper wordt verleid jouw goedkopere exemplaar aan te schaffen. Een ander voordeel is dat Bol.com garant staat voor de betaling en dat je naar de advertentie geen omkijken hebt: over advertentieteksten en fotos hoef je je niet druk te maken.
van vliet
Allerlei tweedehands boeken vind je op Speurders.nl.
Te koop, het boek Claudia" Schiffer Ontboezemingen, door Jean Francois Lacan. een uur geleden Valkenburg lb Limburg. Claudia Schiffer Ontboezemingen. Prachtig boek met meer dan 200 foto's' van het Franse supermodel Laetitia Casta te koop. 2 uur geleden Valkenburg lb Limburg. Ben jij op zoek naar tweedehands boeken?
raamfolie kopen
Vind inkoop boeken op Marktplaats.nl.
Kay koop alles, geen enkele partij is te groot Kay is altijd op zoek naar mooie verzamelingen lp's, singletjes, cd's, dvd's, boeken en audio-apparatuur. U gaat kleiner wonen, verhuizen, stopt met uw hobby, heeft de spullen al jaren op zolder staan.
tweedehands
Cookies op Trouw Trouw.
Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses. Derden kunnen uw internetgedrag volgen en kan gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen.
horloge dames
Zelf boeken verkopen bij BOL of toch beter elders? Kassa.
Dat betekent dat je daar alleen geregistreerde boeken kwijt kunt en niet al te oude. Het voordeel van Bol is het enorm hoge bezoekersaantal. Een beetje courant boek ben je dan ook snel kwijt. In mijn boekwinkeltje op Boekwinkeltjes.nl plaats ik oudere boeken en boeken zonder ISBN-nummer. Het duurt hier soms wat langer voor een boek verkocht wordt. Het persoonlijke contact dat je met een koper hebt vind ik leuk. Vaak heb ik al gehoord dat mensen heel blij zijn met een boek, dat ze soms na lang zoeken gevonden hebben. Er zijn ook boeken die zoveel op internet worden aangeboden dat het nauwelijks de moeite waard is om daar inspanningen voor te leveren. Die boeken breng ik naar de kringloop o.i.d. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door timelu 12 okt. 2011 om 1353.: 40 Antwoorden / 1 Vragen. Het zijn inderdaad de verzendkosten die de prijs opdrijven. Ik verkoop en koop vrij vaak boeken.
auto laten spuiten
Tweedehands Boeken Kopen en verkopen Tweedehands.nl.
In Het Oude Egypte. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel. vandaag 0344: Spaanse. Heksen rond middernacht. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn.
radio 10 magic fm
Boekwinkeltjes.nl Koop en verkoop uw tweedehands boeken.
Andersen, Hans Christian. Sprookjes en vertellingen. Van Holkema Warendorf Bussum. Klik hier voor de 100 laatst toegevoegde titels. Evenement toevoegen alle evenementen. KOOP en VERKOOP uw boeken als een PARTIJTJE www.voordeligpartijtje.nl. Laatst gezochte boeken op boekenzoekdienst.nl. De laatste berichten van boekennieuws.nl.
tape dispenser action
Boekhandel Dominicanen Tweedehands.
Stel een vraag. Wilt u ook als allereerste op de hoogte zijn van de nieuwste acties, lezingen en nieuw te verschijnen boeken of ebooks? Geeft u zich dan hier op voor één of meerdere nieuwsbrieven door het aanmeldingsformulier in te vullen.
Antieke en zeldzame boeken eBay.
2.796.416 resultaten in Antieke en zeldzame boeken. Sla Antieke en zeldzame boeken op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg Antieke en zeldzame boeken niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Je ontvangt e-mailberichten en updates in je eBay-feed wanneer er nieuwe aanbiedingen zijn.
Komt een man bij de papierbak. NRC.
Boeken worden minder waard: een boekenkast is stoffig en paperbacks ouder dan vijf jaar zijn zelden nog verkoopbaar. Wat te doen met de overtollige boeken die u morgen van Sinterklaas krijgt? De kringloopwinkels weten er wel raad mee. 4 december 2015. Illustratie Tammo Schuringa. Een beetje gegeneerd kijken we van elkaar weg. Twee mannen bij de vuilcontainers op het R.J.H. Fortuynplein in Amsterdam-Oost. Ik met een tas vol oude kranten en veilingcatalogi, mijn buurtgenoot met een shopper gevuld met boeken.
Wat zijn waardevolle boeken? Zakelijk: Zakelijk.
Voor boeken begint het doorgaans pas interessant te worden als boeken ouder zijn dan de 18e eeuw. Boeken die gedrukt zijn in de 15e eeuw, in de eerste tijd na de invoering van de boekdrukkunst, zijn helemaal bijzonder: deze worden aangeduid als incunabel. Ook oude handschriften kunnen veel geld opleveren.

Contacteer ons